Használati feltételek

Takarító cég regisztrációja

Ha ön szeretne beküldeni takarító céget akkor nem kell mást tennie mint a regisztráció segítségével megadni a cég adatait és elhelyezni a kódunkat a weboldalának egy lapján. És ha midnen adatot helyesen töltött ki akkor a weboldalát pár napon belül elfogjuk fogadni. A regisztráció teljesen ingyenes. 

Kötelező viszontlink!

A viszontlink elhelyezése kötelező, kivéve ha legalább 1500 karakteres leírást készít cégéről! Fontos, hogy a szöveg semmiképp se legyen másolt tartalom! Ha elkészítette az 1500 karakteres leírást a weboldaláról a Viszont link elérése [URL] részbe írja be ezt: 1500KARAKTER, hogy tudjuk miért nem helyezte el a viszontlinket az oldalára. A szöveget természetesen ellenőrizzük, ha más oldalon szerepel belőle akár részlet, az oldalt nem engedélyezzük és feleslegesen dolgozott vele, ez az ön számára is nagyon fontos, hogy egyedi szöveget készítsen.

Főoldalon kiemelt takarítócég

Ha szeretne kikerülni a főoldali kiemelt takarító cégek közé akkor nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő kapcsolat menü segítségével.

A regisztráció feltételei:

Bármilyen takarítással foglalkozó cég regisztrálhat az oldalra legyen az akár szőnyegtisztító, ablaktisztító, irodatakarító cég vagy bármi más egyéb, biztosan elfogjuk fogadni. 
 
 
Powered by Takarító cégek © 2007 - 2018    Generated in 0.036 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei    Google+