Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

Cégünk 2001 óta foglalkozik helyszíni szőnyeg illetve kárpittisztítással Budapest egész területén, valamint Pest megye számos településén egyaránt, mint például:

Budaörs, Biatorbágy, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Szigetcsép, Százhalombatta, Gyál, Üllő, Vecsés, Taksony, Dunaharaszti, Alsónémedi, Tököl

Kizárólag 100% bio tisztítószerekkel dolgozunk, ezen tisztítószerek emberre és állatra egyaránt teljesen veszélytelenek, valamint minden tisztításnál atkátlanítást is végzünk. Minden tisztításunkat mélymosásos eljárással végzünk, mert jelenleg ezzel a tisztítási technikával lehet elérni a legnagyobb tisztítási hatékonyságot.

Az extra atkamentesítést minden tisztítási szolgáltatásunk esetében felár nélkül biztosítjuk, mert számunkra nem csak az a fontos, hogy a tisztítandó szőnyegek illetve kárpitozott bútorok újra régi fényükben pompázhassanak, de kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink egészségére is.

Fontos megemlíteni, hogy Budapest egész területén minden szolgáltatásunkat INGYENES kiszállási díjjal tudjuk biztosítani.

Nálunk szőnyeg illetve kárpittisztító gépet kölcsönözni NEM lehet. Minden szolgáltatásunkat saját kezűleg végzünk el a helyszínen.

A tisztításhoz használt gépeink, kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon, de még egy prémium minőségű szőnyeg illetve kárpit tisztítógép sem lehet garancia arra, ha a tisztítást egy nem szakavatott kéz végzi, hogy az eredmény megfelelő lesz. Pontosan ezért nem lehet nálunk kölcsönözni gépeket, mert aki nem tudja megfelelően használni, nincs benne kellő tapasztalata, az sajnos nem fog megfelelő eredményeket elérni a tisztítás során, és esetleg kellemetlen élménye lesz cégünkkel kapcsolatban ez miatt.

Amennyiben minket bíz meg a tisztítási feladatok elvégzésével, biztos lehet benne, hogy egy szakavatott munkatársunk fog a helyszínre menni, aki az aodtt helyzetből, biztosan ki fogja tudni hozni a maximumot.

Rendszeresen szokták kérdezni leendő ügyfeleink, hogy a tisztításokra tudunk-e garanciát vállalni...

Egy szőnyegtisztítás vagy kárpittisztítás végeredményére NEM lehet garanciát vállalni!

És miért nem?

Aki egy ilyen tisztításra garanciát vállal, arról sajnos már előzetesen lehet tudni, hogy nagy valószínűséggel nem szakértője ennek a területnek.

Mivel előzetesen nem lehet tudni, hogy az adott tisztítandó felület a múltban milyen tisztítószerekkel volt tisztítva...

És ezen tisztítások mennyire voltak szakszerűen végezve. Sajnos a nem megfelelő szakértelemmel végzett tisztítás visszafordíthatatlan károsodást tud okozni a tisztítandó felületen, ami a szőnyeg vagy bútor anyagának olyan mértékű elváltozását okozhatja, ami VISSZAFORDÍTHATATLAN!

Az sem mindegy, hogy például egy ülőgarnitúra mennyi idős. Nem mindegy, hogy egy 2 éves vagy egy 20 éves bútordarabról beszélünk.

Az sem mindegy, hogy hogy volt használva, esetleg évekig gyerekek játszottak rajta, vagy házi kedvenceink koptatták.

Ezek olyan fontos tényezők, ami miatt lehetetlen lenne minden tisztításra látatlanban garanciát vállalni, mert ez több mint a szakértelem teljes hiánya.

Akkor mi az amire mi garanciát tudunk vállalni, abban az esetben ha minket bíz meg kedvenc bútorainak vagy szőnyegeinek a helyszíni tisztításával?

Mi azt tudjuk garantálni, hogy azt a foltot, amit mi nem tudunk kiszedni, azt más sem fogja tudni. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, ezen garanciánkra még senki sem tudott rácáfolni. Amit nem tudtunk kiszedni, az az esetek 99%-ában maradandó károsodás volt már az anyagon, ami visszafordíthatatlan.

Amennyiben valóban fontos Önnek az ár mellett a minőség is, akkor bátran ajánlom cégünket!

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító Budapest - Mániánk a Tisztaság


Kattints a leírásban szereplő takarító cégre és ha tetszett a szolgáltatás akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Nett Szőnyeg és Kárpittisztító, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú takarítókat is: Szőnyegtisztítás

www.szonyegeskarpittisztitas.hu
21
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2020-05-03 00:21:52
Nett Szőnyeg és Kárpittisztító Nett Szőnyeg és Kárpittisztító Nett Szőnyeg és Kárpittisztító Nett Szőnyeg és Kárpittisztító Nett Szőnyeg és Kárpittisztító
 
Powered by Takarító cégek © 2007 - 2018    Generated in 0.061 Queries: 6    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei    Google+